Amalia moet opnieuw een zware klap incasseren. Buurtbewoners reageren nu opgelucht op het nieuws dat Amalia voorlopig niet komt opdagen…

Amalia zou normaal haar intrek nemen in een grachtenpand gedurende haar studies aan de Universiteit van Amsterdam. Buren reageren opgelucht nu dat niet gebeurt door de dreiging rond onze kroonprinses…

Het is Story die uitpakt met de getuigenissen en die komen ongetwijfeld hard aan voor Amalia. De buurtbewoners zijn duidelijk in hun uitspraken…

“Wij zijn allemaal op de hoogte gesteld dat zij hier zou komen wonen”, vertelt een kok van de horecazaak naast het bewuste grachtenpand. Maar één ding werd al snel duidelijk…

De buurt was niet echt bezig met de komst van Amalia tot het nieuws over die bedreigingen naar buiten kwam. Toen sloeg de sfeer helemaal om…

“Ik vind het een schandaal dat zij zo wordt bedreigd. Maar hoe hard het ook klinkt, ik ben blij dat ze hier nu niet woont”, geeft de buurtbewoner toe in Story. En daar heeft de kok een duidelijke reden voor…

“Als dat soort gasten kwaad wil en gaat schieten, maaien ze alles neer wat beweegt. Mij ook als ik pech heb”, aldus de kok die zich veilig wil voelen als hij aan het werk is of even buiten een sigaretje staat te roken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.