Evi Hanssen verloor op 14 maart haar moeder die al een hele tijd ongeneeslijk ziek was. Evi kon haar mama nog een laatste boodschap meegeven net voor ze heenging…

“Vlak voor ze insliep fluisterde ik tegen haar: ‘Wij twee, we hebben dat toch goed gedaan, hè?’ ‘Wij hebben dat héél goed gedaan’, fluisterde ze terug”, onthulde Evi Hanssen na het overlijden van mama Arlette. Evi onthult hoe het nu met haar gaat…

“Ik ben niet stoer of sterk. Ik huil een paar keer per dag”, geeft Evi Hanssen toe in een eerste reactie op Instagram.

“Maar daarnaast voel ik me oprecht goed”, aldus Evi Hanssen die de afgelopen maanden de tijd nam om stilletjes aan afscheid te nemen van haar mama en nog zoveel mogelijk mooie herinneren te maken. Evi formuleert het als volgt…

“Het doet pijn, maar dit is geen allesverslindend verdriet. Ik voel diepe dankbaarheid en liefde”, benadrukt Evi Hanssen. Al wil de presentatrice er toch één iets aan toevoegen…

“Ik zal ze nog erg missen. Maar nu moet ik vooral wennen aan het onwezenlijke idee, dat mijn moeder dood is”, schrijft een emotionele Evi Hanssen op haar Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.