Leontine Ruiters blikt terug op haar 56ste verjaardag waarop haar een bijzonder aangename verrassing wachtte. Al komt de ex van Marco Borsato ook met opvallend nieuws…

Leontine was ‘totally flabbergasted’ toen bleek dat familie en vriendin op 10 december jongstleden een verrassingsfeestje voor haar hadden geregeld. Leontine was enorm overdonderd door het gebaar…

“Ik heb me enorm jarig gevoeld en ben zó dankbaar voor alle liefde die ik voel van al mijn vrienden en dierbaren”, lezen we in Party. Hoe voelt Leontine zich bij die leeftijd?

Leontine benadrukt in ‘Glossy’ dat ze geen probleem ervaart met ouder worden. “Qua uiterlijk wordt het allemaal wat minder”, geeft de ex van Marco Borsato toe. Al wil Leontine één schoonheidsgeheimpje onthullen…

“Natuurlijk doe ik nog wel steeds mijn best om er verzorgd uit te zien”, lezen we in Party. Wat zijn de geheimen om er op haar leeftijd nog steeds zo goed uit te zien?

“Als je een mooie en verzorgde huid hebt, en een mooi verzorgd gebit, dan denk ik juist dat je er ook op mijn leeftijd nog jeugdig uit kan zien.” Al wil Leontine daar één belangrijk iets aan toevoegen…

“Dan doel ik puur op uitstraling”, benadrukt Leontine Ruiters in Party. “Een rimpel hier en daar, vind ik helemaal niet erg.” Volgens de ex van Marco Borsato is er slechts één element dat allesbepalend is…

“Als je je lekker voelt, dan straal je dat ook uit. Dat is een groot gedeelte van je schoonheid”, onthult Leontine Ruiters haar belangrijkste schoonheidsgeheim.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.