Wat is dat allemaal? We hebben Frans Bauer zelden zo emotioneel gezien als vrijdag. In een video vertelt de zanger uit Fijnaart dat hij boos is, héél boos zelfs.

“Ben nooit boos maar nu helaas wel!! Nooit verwacht dat ik hier bij de politie mijn verhaal ga doen!!! Pffff …”, schrijft Bauer op zijn sociale media.

Frans Bauer deelt normaal alleen leuke filmpjes op zijn sociale media, maar het huilen staat hem dichtbij als bij vrijdag bij de politie stopt. “Vandaag is een héél bizarre dag.  Voor de eerste keer in m’n leven ga ik een politiegebouw betreden. Ik ga straks één en ander vertellen dat me echt zeer na aan het hart ligt. Ik ben niet snel boos te krijgen, maar het is nu toch gelukt”, zucht de zanger.
“Vandaag voor mij een heel memorabele dag in mijn leven. Ik ga in het politiegebouw vertellen waarover ik ontevreden ben. Ik ga er straks meer over vertellen. De lach is écht van mijn gezicht verdwenen”, besluit Frans Bauer.

Waarover zou hij boos zijn? Heeft iemand één van zijn kinderen iets aangedaan? Of kreeg Frans bedreigingen? Wel, Frans is het gezicht van een nieuwe actie van de politie: “Laat je niet neppen bij het appen”. Met deze actie wil men voorkomen dat ouderen hun spaargeld kwijt geraken als gevolg van appjes van oplichters. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.