Hij was donderdagavond de grote afwezige tijdens het jaarlijkse Televizier Gala in de Carré te Amsterdam. Wolter Kroes zou tijdens het gala optreden, maar eerder op de dag kwam de zanger ten val tijdens de traditionele camerarepetitie.

De zanger werd naar het ziekenhuis afgevoerd en daar werden foto’s genomen van zijn pols en die blijkt nu gebroken te zijn. Helaas kon het optreden van Wolter niet door gaan en dat vond de zanger uiteraard jammer. Ondertussen deelde Wolter een foto van zijn gips: “Deze dag ik niet aankomen”, reageert Kroes. Nou, véél plezier ermee, Wolter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.