Op dit ogenblik kan je genieten van seizoen 7 van ‘Château Meiland’. Dat seizoen loopt nog even op tv, maar ondertussen zijn de opnames van seizoen 8 toch al gestart. Talpa laat de kans niet onbenut om één van de meest bekende en misschien wel ook één van de meest besproken families van Nederland nog later op tv te houden.

Martien is nog geen klein beetje euforisch met het nieuwe dat seizoen 8 volgend jaar op tv komt. Afgelopen maandag zijn de opnames van start gegaan, benieuwd wat de familie deze keer weer voor de kijkers in petto heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.