Dertig jaar lang werkte Frans Bauer zich kapot, maar toch was er één gebeurtenis die de zanger pijnlijk wakker schudde…

Frans Bauer is al sinds zijn zestiende samen met Mariska. De twee vormen ongetwijfeld één van de mooiste showbizzkoppels van Nederland. Maar toen sloeg het noodlot toe…

Toen Mariska getroffen werd door een herseninfarct kwam Frans tot een pijnlijk besef. De zanger komt met een emotionele reactie waarin hij diep in zijn hart laat kijken…

“Ik heb me dertig jaar rot gewerkt en heb het mooiste huis dat ik me kan voorstellen, maar ik weet inmiddels: zonder Maris stelt het allemaal niets voor”, publiceert Party een uitspraak van Frans Bauer. De zanger wil er één iets aan toevoegen…

“Dat we Mariska mochten houden, is mijn grootste cadeau”, benadrukt Frans Bauer. “Mariska, onze kinderen en mijn moeder zijn mijn dierbaarste bezit”, klinkt het bij de zanger in MAX Magazine.

En dan ontdekte Frans Bauer een pijnlijke waarheid ontdekt. “Ik heb met dertig jaar rot gewerkt”, beseft de volkszanger in Libelle. Maar zonder Mariska zou het allemaal voor niets zijn geweest. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.