Wendy van Hout heeft enkele stevige onthullingen gedaan over haar partner Peter Gillis. Zo blijken er andere regels te gelden voor de Massa Is Kassa-ster…

Wendy van Hout geeft toe dat ze in die beginperiode alles volgde wat er over hen als koppel geschreven werd. Maar dat werd haar teveel. Gelukkig greep Peter zelf in…

“Peter die trekt mij er eigenlijk doorheen, want ik ben best wel een persoon die zich dingen aantrekt”, geeft Wendy van Hout in een gesprek met Party. Maar ondertussen bekijk Wendy de dingen van een andere kant…

“Zoals bijvoorbeeld hoe de media werken, hoe mensen zijn, hoe ze kunnen oordelen zonder dat ze je ook maar een minuut kennen”, aldus Wendy van Hout in Party. En dan deed de partner van Peter Gillis een opvallende ontdekking…

“Je hebt altijd mensen die je mogen en mensen die je niet mogen”, beseft Wendy van Hout. “Ik denk altijd – en dat lijken ze soms te vergeten, zeker naar Peter toe – laat mensen in hun waarde.” Want Wendy beseft één ding maar al te goed…

“Het lijkt wel of alles maar mag als het over Peter gaat, dat er geen grenzen meer zijn”, zucht Wendy van Hout in Party. “En ik ben van mening dat er echt wel grenzen zijn, want mensen kunnen echt beschadigd raken van wat mensen zeggen en roepen.” 

Peter Gillis zelf heeft daar volgens Wendy van Hout geen last van: “Maar bij mij komt dat binnen”, benadrukt Wendy van Hout in Party.

En dan benadrukt Wendy van Hout dat ondanks alle geruchten het koppel nog steeds gelukkig is met elkaar. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.