Frans Bauer reageerde erg emotioneel op een prachtig cadeau. De zanger werd er zowaar even sprakeloos van…

Op Vaderdag werd Frans Bauer door het hele gezin in de bloemetjes gezet. Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas hadden een enorme verrassing voor hun vader in petto. De reactie van de zanger liet er geen twijfel over bestaan…

“Ik ben vandaag ongelofelijk verwend geweest door mijn zonen”, klonk het achteraf bij Frans Bauer op zijn sociale media. Wat kreeg Frans allemaal cadeau?

“Ik heb scheerschuim gekregen, scheergel, badschuim… Noem het maar op. Echt supergeweldig.” Al hadden zijn zoons ook nog een heel bijzonder cadeau voor hun vader…

Frans Bauer wordt thuis wel eens ‘de gorilla’ genoemd: “Gorilla’s vind ik ontzettend mooi, ik ben er gek op. En ik loop thuis altijd met een koptelefoon op of met een microfoon in de hand.” En dan volgde er nog een opvallend cadeautje…

“Ze hebben voor mij ook iets bijzonders laten maken, waar ik echt ongelofelijk trots op ben”, klinkt het bij Frans Bauer. Zijn zoons gaven hem immers een kettinkje van een gorilla met een koptelefoon en microfoon. Hoe reageerde Frans?

“Sprakeloos was ik er even van”, geeft Frans Bauer toe. Roemer Juwelier & Goudsmederij maakte het unieke stuk en Frans beloofde meteen dat hij het kettinkje regelmatig zou dragen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.