We kennen Leontine Ruiters allemaal als ex van Marco Borsato, maar nu komt er pijnlijk nieuws naar buiten over Leontine…

Yvonne Coldeweijer heeft Leontine altijd al ‘een luie meid’ genoemd. En nu voelt de roddelkoningin zich bevestigt in haar vermoedens. Wat is er aan de hand?

In haar podcast ‘De Juice Show’ onthult Yvonne dat Leontine opnieuw samen zou zijn met zakenman John Huiberts. Nochtans brak die eerder met Leontine omdat ze… te lui was. En dan komen er verrassende onthullingen naar boven…

Yvonnes co-host Mark Koster polst wat ‘lui’ dan wel juist inhoudt: “Die meid komt niet voor 13.00 uur haar nest uit. Dan weet ik van een hele betrouwbare bron”, aldus Yvonne Coldeweijer. En dan wil Mark daar toch iets aan toevoegen…

“Sorry, maar… Dat vind ik gewoon verschrikkelijk”, klinkt het verbouwereerd bij Mark Koster. Al nuanceert Yvonne dat: “Mensen die geen h-o-l te doen hebben, wat moet je dan om 8 uur ’s ochtends? Dan duurt de dag lang, hoor”, lacht Yvonne Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.