Frans Bauer is één van onze populairste BN’ers, maar of er een getalenteerd acteur schuilt in de volkszanger is toch bijzonder twijfelachtig. Maar net dát maakt Frans zo populair, blijkt nu…

Frans Bauer kreeg tijdens een passage in De Oranjezomer een bijzonder compliment van Jack van Gelder. Al volgde er even later ook kritiek…

Jack vindt De Bauers een bijzonder vermakelijke reallifeserie: “Ik kijk het wel eens. Het leuke is – ik ken Frans natuurlijk ook al een hele tijd – dat het gewoon puur natuur is”, benadrukt Jack van Gelder. Eén ding is duidelijk bij Frans Bauer…

“Hij is geen acteur en dat stellen de mensen ook op prijs”, verduidelijkt Jack van Gelder in De Oranjezomer. Al vormen de Bauers daar geen uitzondering op. Een andere familie doet het even goed…

“Dat heb ik bijvoorbeeld ook met de Frogers gehad. Dat is gewoon echt. Dat is gewoon reëel”, lezen we op Mediacourant een uitspraak van Jack van Gelder. En dan geeft Jack ook een pijnlijk voorbeeld van hoe het níet moet…

“Met alle respect voor Meiland, maar dat vind ik toch een beetje toneel”, sneert Jack van Gelder richting de Meilandjes. 

En zo blijkt het vooral zijn ‘naturel’ te zijn waarmee Frans Bauer de harten van de kijkers verovert in zijn reallifesoap.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.