De Vlaamse zanger Metejoor zingt duetten met de mooiste zangeressen, maar hoe ijdel is Metejoor? En dan lekt er opvallend nieuws naar buiten over Metejoor…

De Vlaamse zanger kiest altijd voor een cleane look en lijkt heel wat aandacht aan zijn uiterlijk te spenderen, maar dat wil Joris Van Rossem ontkennen. Al was dat in het verleden wel even anders…

“Eigenlijk net het omgekeerde”, ontkent Metejoor dat hij nu ijdeler zou zijn dan vroeger. “In het middelbaar en op de hogeschool was ik meer met mijn uiterlijk bezig”, verduidelijkt de zanger in Flair.

“Als tiener had ik last van acne en ik vond dat verschrikkelijk”, geeft Metejoor toe dat hij in zijn jeugd enorm veel last had van acne. Hoe tevreden is de zanger met wat hij in de spiegel ziet?

“Ondertussen ben ik tevreden met hoe ik eruitzie en kijk ik minder in de spiegel denk ik. Al moet ik zeggen dat ik op vlak van kleding wel bewuster ben geworden omdat dat nu eenmaal belangrijk is voor mijn job”, voegt Metejoor eraan toe. De zanger formuleert het als volgt…

“Als artiest ontwikkel je een bepaald profiel en daar hoort een look bij. Voor mij is dat een vorm van respect ten opzichte van het publiek: je wil op dat podium staan in deftige kleding. Misschien kan je dat ook ijdelheid noemen”, moet Metejoor toegeven in Flair.

En die look van Metejoor valt duidelijk in de smaak bij zijn fans…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.