Frans Bauer praat openhartig over de strijd die hij momenteel levert. En de zanger geeft toe dat hij enorm afziet…

Eerder al liet Frans Bauer in Privé weten dat hij flink vermagerd is. Er is al achttien kilo af maar Frans wil nog wat extra kilo’s lichter wegen. En de zanger weet wat hem te doen staat…

“De strijd is weer begonnen”, klinkt het bij Frans Bauer in een opvallend filmpje op Instagram. Frans doet zijn plannen uit de doeken…

“Frans zit weer op de hometrainer”, klinkt het uitgeput bij de zanger. “Nou, ik moet nog dik een uur, zoals ik hier zie. Maar ja, het is een gevecht”, aldus Frans Bauer die de cijfertjes op zijn hometrainer even toont. Al staat er voor Frans nog méér op de planning…

Naast het bewegen zal Frans Bauer ook een ‘gezond eetpatroontje’ gaan volgen. “Het is nog even afzien. Maar alles voor het goede doel. Ik wil straks ook met een enorm gespierd lijf langs het strand lopen”, lacht Frans Bauer op Instagram. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.