Geraldine Kemper is 33 jaar en dan voelt de presentatrice plots haar biologische klok tikken. Gaat Geraldine volop voor een zwangerschap?

“Ik wil nog geen kinderen”, benadrukt Geraldine in ‘Linda Meiden’. De presentatrice geeft toe dat ze het niet aandurft om geen anticonceptie te gebruiken. Maar die leeftijd tikt natuurlijk aan…

Geraldine Kemper onthult in ‘Linda Meiden’ dat ze een intense ingreep overweegt. Al hangt daar ook een stevig prijskaartje aan vast…

“Deze vakantie heb ik nagedacht over het invriezen van mijn eitjes, dat is iets waar ik mee bezig ben.” Uiteindelijk was het een opvallende uitspraak van een celebrity die Geraldine over de streep trok…

Geraldine Kemper noemt de ingreep ‘intens én prijzig’, maar zou toch overstag gaan na een uitspraak van Jennifer Aniston: ‘Als iemand me had verteld dat je je eitjes kunt invriezen, had ik dat gedaan’. En dat vond Geraldine Kemper een mooi moment ‘om iets in de vrieskist te doen’, lezen we in ‘Linda Meiden’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.