De terugkeer van Danny Volker heeft in het Big Brother-huis de sfeer serieus gewijzigd. Je kan je terecht afvragen of Big Brother het spel wel eerlijk speelt. De productie meet duidelijk met twee maten en gewichten. De manier waarop Big Brother meer Belgen uit het spel wil, zorgt dan ook voor heel wat vraagtekens, ook bij de Nederlandse kijkers.

De vrijwillige exit van Rob betekende een automatische nominatie voor Charlotte omdat zij normaal gezien het huis zou moeten verlaten, het vertrek van Chiara was dan weer goed voor de terugkeer van Danny. Euh?

Er is ons wel iets opgevallen: bij de rangschikking voor de secret room staat de naam van Danny niet vermeld. Danny won nochtans het allereerste spel in de secret room en heeft dus één punt verzameld. Is dat punt verdwenen omdat Danny uit het programma werd gestemd of gaat het hier om een vergetelheid van de productie?

Er zijn kijkers die vermoeden dat het pad dat Danny aflegt door de productie uitgeschreven werd en dat hij nog voor de finale zal verdwijnen.

Op dit ogenblik heeft Ali twee punten in de secret room ranking, gevolgd door Bart, Jason en Jolien. Er moeten nog drie spelen opgelost worden, het kan dus nog alle kanten uit. Deze week gaan Lindsey en Charlotte voor het eerst naar de secret room. Alleen als zij falen, is er nog kans dat iemand Ali kan overklassen in de rangschikking.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.