Geraldine Kemper verloor vorig jaar haar vader. En dan doet de presentatrice een opvallende onthulling over haar vader…

“Afgelopen jaar is mijn vader overleden. Sinds mijn vijfde was hij afwezig in mijn leven”, vertelt Geraldine Kemper in “Linda Meiden”. 

“Ik heb getwijfeld of ik het volgende wil delen, maar omdat hij er niet meer is, heb ik het gevoel dat het nu kan: hij was verslaafd aan drugs.” En dan wil Geraldine toch één ding duidelijk maken…

“Mensen denken weleens dat mijn moeder hem bij me heeft weggehouden, maar dat had een reden”, benadrukt Geraldine Kemper. Over het overlijden van haar vader wil Geraldine nog het volgende kwijt…

“Ik was op vakantie toen ik hoorde dat het niet goed ging, de vraag was of ik afscheid wilde nemen. Dat wilde ik, maar ik heb het niet op tijd gered”, onthult Geraldine Kemper in “Linda Meiden”. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.