Hoe rijk is Gerard Joling? Geer heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij goed verdiend heeft tijdens zijn carrière en het op zijn leeftijd wat rustiger aan kan doen. Maar hoe groot is het vermogen van Gerard Joling?

Gerard Joling geeft in Weekend toe dat hij wel eens stilstaat bij de dag dat hij er niet meer zal zijn. En bij de bezittingen die je dan zal achterlaten. Zonder partner en kinderen… Wie zijn dan de erfgenamen van Gerard?

“Niemand weet wat ik bezit”, onthult Gerard Joling in Weekend. “Ik leef lekker zoals ik leef, en geld is nooit mijn prioriteit geweest. En als ik er niet meer ben, zal het ergens naartoe gaan”, laat Geer niet in zijn kaarten kijken.

“Ik leef het leven zoals het is, maar mijn testament is al gemaakt. Maar wat daarin staat, dat blijft geheim”, houdt Gerard Joling zich op de vlakte in een gesprek met Weekend. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.