Loog Rachel Hazes over haar relatie? Recente onthullingen lijken alvast in die richting te wijzen. Wat is er aan de hand?

Toen Rachel Hazes in 2022 gespot werd met Klaas Otto gonsde het al snel van de geruchten dat de twee een koppel vormden. En Rachel leek dat enkel te beamen…

“We hebben het gezellig samen”, klonk het bij Rachel in Story. “Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt, moeten we afwachten.” Ook de reactie van Klaas Otto léék duidelijk…

Klaas Otto noemde haar ‘zijn meisje’ en een ‘heerlijke avond’ later leek er geen twijfel meer over te bestaan: Rachel Hazes en Klaas Otto waren een stelletje. Maar nu pakt Klaas Otto zelf uit met een stevige rechtzetting over die periode…

Klaas Otto beweert in een Youtube-video dat hij nooit een relatie heeft gehad met Rachel: “Ik ken haar al lang”, bevestigt Klaas Otto dat de twee vrienden zijn. Maar van een relatie was nooit sprake. Al beseft Klaas Otto wel hoe de geruchten ontstonden…

“Ik was dronken op een feest en toen riep ik ineens spontaan: ‘dit is mijn meisje’”, publiceert Ditjes en Datjes een uitspraak van Klaas Otto. Maar van een relatie was dus nooit sprake, benadrukt Klaas Otto.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.