Er blijkt heel wat meer aan de hand te zijn met Nicol Kremers dan we eerder dachten. Haar relatie met Massa Is Kassa-ster Peter Gillis zorgde voor een héél pijnlijk gevolg…

Nicol Kremers bleef niet alleen zonder geld en zonder woning achter toen ze eindelijk durfde breken met Peter Gillis, maar verloor ook het recht om haar eigen kinderen te zien. Wat was er gebeurd?

“Vanwege het wangedrag van Peter werd dat niet meer als een veilige leefomgeving beschouwd”, doet Nicol Kremers haar verhaal in Party. 

“Op het moment dat mijn kinderen van me werden afgepakt, heeft Peter me eruit getrapt en had ik ook geen woonplek meer, niks.” Nu wil Nicol opnieuw voor haar kinderen vechten…

Nicol had geen woning, geen geld en moest opnieuw op eigen benen proberen te staan. En dat zonder haar kinderen te mogen zien. Nicol vertelt hoe het momenteel zit…

“Ik mag mijn kinderen al 4,5 maand niet zien. De jongste drie zijn bij hun vader, mijn oudste zoon is bij mijn zus”, vertelt Nicol Kremers in Party. Maar nu voelt ze zich klaar om opnieuw voor haar kroost te vechten…

“Ik ben er nu voor aan het vechten om ze terug te krijgen”, klinkt het strijdlustig bij Nicol Kremers die in Party toegeeft wat voor moeilijke periode ze achter de rug heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.