Gerard Joling heeft in het verleden wel eens een vete uitgevochten met Gordon, maar normaal toont Geer zich altijd minzaam in gesprekken over collega’s. Maar over één iemand heeft Gerard een duidelijke mening…

Duncan Laurence wordt beticht van druggebruik en nu pakt ook Gerard Joling uit met weinig lovende woorden over de Songestival-winnaar…

“Ik vind dat die Duncan wel ongelóóflijk naast zijn schoenen is gaan lopen. Wil alleen nog maar in het Engels geïnterviewd worden”, klinkt het verrassend hard bij Gerard Joling voor de camera’s van Shownieuws. En dan voegt Geer er nog een duidelijke beschuldiging aan toe…

“Het is net of hij aan de drugs zit met die rare filmpjes die hij ook overal stuurt, dat hij gewoon niet oplet en om zich heen kijkt.” En die opmerking dat Duncan nogal ‘wazig uit zijn ogen kijkt’ weerklinkt wel vaker…

Ook Evert Santegoeds sluit in zijn podcast Strikt Privé niet uit dat Duncan Laurence ‘iets gebruikt’. De Privé-baas formuleert het als volgt…

“Ik ben er geen grote fan van. Ik sluit me wat dat betreft wel bij Gerard aan. Zou het een paddenstoeltje zijn ofzo op zijn tijd? Ik weet het niet”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Evert Santegoeds.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.