Goedele Liekens heeft er een bewogen periode opzitten. Ze moest tegen een akelige ziekte vechten én haar relatie liep op de klippen. En toen volgde er ook nog opvallend nieuws over haar dochter…

Goedele Liekens heeft tweede dochters: Merel en Céleste. En kleine meisjes worden groot. Merel en Céleste zijn ondertussen jonge vrouwen die hun eigen leven leiden. En daarover doet Goedele een opvallende uitspraak…

Céleste studeert neurowetenschappen in Londen en Merel is sinds kort gaan samenwonen met haar vriend. En daar had Goedele het enorm moeilijk mee…

“Toen ze verhuisde, had ik het daar best moeilijk mee”, onthult Goedele Liekens in het Vlaamse magazine Dag Allemaal. Het werd een afscheid in mineur…

“Ik had toen corona”, vertelt Goedele in de Vlaamse pers. “Ik ben naar Antwerpen gereden met een auto vol spullen, heb die op de stoep gezet, van ver gewuifd en ben vertrokken.” En dat was een erg moeilijk moment, geeft Goedele toe…

“Ik ben zelfs niet naar hun appartement gaan kijken. Toen heb ik heel wat tranen gelaten”, klinkt het bij Goedele Liekens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.