Kelly Pfaff onthult een pijnlijke verhaal… De dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen houdt van mode, maar die voorliefde zorgde voor een financiële opdoffer…

Kelly wilde samen met een vriendin een eigen kledingzaak oprichten in 2008, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Maar dat liep heel slecht af…

Om meerdere redenen bleek dat een schot naast de roos te zijn, geeft Kelly Pfaff toe in het Vlaamse dagblad. Al wil Kelly één element benadrukken…

“De zaak ging ten onder en ik zag al mijn spaargeld in rook opgaan”, doet Kelly Pfaff haar verhaal in Het Laatste Nieuws. “Het geld dat ik verloren heb, ben ik voor eeuwig en altijd kwijt. Toch is het ook een levensles geweest.” Kelly wil immers één iets benadrukken…

“Heb ik er spijt van? Ja. Ben ik er beschaamd over? Nee”, spreekt Kelly Pfaff duidelijke taal. Falen overkomt immers iedereen wel eens. En ook uit mislukkingen kun je heel wat leren…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.