Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat Gordon zijn moeder Marretje verloor, maar nog steeds mist Gordon haar elke dag…

Marretje overleed op 79-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval en nog steeds mist Gordon zijn moeder. “Nee, het leven zonder moeder valt niet mee”, aldus Gordon. Hij legt uit waarom…

“Nog elke dag mis ik haar. Haar belletje ’s morgens, of even haar armen om me heen of een reprimande als ik iets had gezegd wat in haar ogen niet goed was”, verwoordde Gordon het op Instagram. Gordon mist vooral één ding…

“Ik mis die veiligheid van iemand die onvoorwaardelijk van me hield, hoe stom ik ook geweest was”, aldus Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.