Zondagavond 25 december is Klaasje Meijer te zien in ‘Code Van Coppens’, het programma van Staf en Mathias Coppens. Helaas, de aflevering is op de Vlaamse televisie te zien, maar via www.vtmgo.be kan je de aflevering ook vanuit Nederland bekijken laat Klaasje weten.

De opnames vonden een tijdje geleden al plaats en die waren best wel spannend. Klaasje kreeg het gezelschap van de Vlaamse knappe actrice Lize Feryn. Met de uitzending die er morgen aan komt, denkt Klaasje nog eens terug op de opnames. “Misschien was dit voor mij wel één van mijn grootste nachtmerries….”.

Nou Klaasje, wij zijn nu extra benieuwd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.