Frans Bauer beleefde angstige momenten toen zijn echtgenote Mariska met een herseninfarct werd opgenomen in het ziekenhuis. Het verdict van de artsen was pijnlijk hard…

Toen de zanger met zijn ‘Maris’ op de eerste hulp belandde, waren de artsen heel eerlijk in de kansen van Mariska. En die waren niet goed…

Frans Bauer beleefde ‘een rollercoaster van ellende’ toen hij met spoed Mariska naar het ziekenhuis bracht. En de artsen konden hem allerminst geruststellen…

“De grote vraag is dan: gaat dit goed komen?” vertelt Frans Bauer in ‘Dag Allemaal’ over die periode in het ziekenhuis. “Ze (de artsen, red.) maakten mij al heel gauw duidelijk dat ze dat niet wisten.” De onzekerheid knaagde, maar Frans wist één ding zeker…

“Ik heb meteen ook voor mezelf uitgemaakt: als zij hier slecht uitkomt, stop ik met optreden om voor haar te kunnen zorgen”, aldus Frans Bauer in het Belgische magazine ‘Dag Allemaal’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.