Martien Meiland praat openhartig over hoe zijn leven veranderd is sinds zijn familie BN’ers werden dankzij hun realitysoap. Eén ding wil Martien benadrukken…

Martien is niet van mening dat hij erg veranderd is. Met een typische Martien-anekdote verduidelijkt hij dat zijn leven echter wél veranderd is…

“Als ik bijvoorbeeld op de snelweg rijd en ze gaan toeteren of iemand zit me gewoon te filmen, zo met de mobiele telefoon, dan blijft dat wel vreemd”, geeft Martien Meiland toe. “Daar moet ik nog steeds aan wennen”, lezen we in Party. Soms komt het besef ook op verrassende momenten…

Martien Meiland vertelt tijdens een Youtube-gesprek dat hij een signeersessie had in een boekenwinkel en bij aankomst stonden daar honderden mensen in rijen in de kou. En die komen dan voor de Meilandjes. En dan kan Martien slechts één conclusie trekken…

“Wat een hoop fans hebben wij eigenlijk”, lezen we in Party een uitspraak van Martien Meiland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.