Samantha Steenwijk werd zwaar onder vuur genomen toen het gerucht de ronde deed dat ze twintig kilo was afgevallen door illegale dieetpillen. Samantha reageert éénmalig op dit verhaal…

“Mijn hele inbox zat vol met mensen die ook aan de illegale dieetpillen wilden en die mij als inspiratiebron zagen”, onthult Samantha Steenwijk in Beau Monde. En dat allemaal na een gerucht op een roddelkanaal. Samantha moest ingrijpen…

Samantha Steenwijk wilde geen uithangbord worden voor illegale drugs en zag als enige oplossing om met deze zaak naar de rechter te stappen om een eind te maken aan de valse beschuldigingen, lezen we in Beau Monde. Eén ding is duidelijk…

Samantha Steenwijk hekelt tevens de aanpak van de juice-kanalen: “Kijk, als je iets geflikt hebt, dan mag dat ook zeker, dan ben ik de eerste die zegt: ‘Hang ze aan de hoogste boom’.” Maar dat was hier niet het geval en Samantha wist wat haar te doen stond…

“Ik kon in dit geval zo hard bewijzen dat ik het niet gedaan had, dus het werd tijd om hen de mond te snoeren”, reageert Samantha Steenwijk in Beau Monde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.