Mart Hoogkamer geeft in Beau Monde toe dat hij enkele minder aangename karaktertrekken heeft…

“Ik ben soms een beetje opvliegerig”, geeft de zanger toe. “Dat is geen opzet, meer iets wat me overkomt als er wat moet gebeuren en het allemaal te lang duurt.” Zo vond hij de aanpak van Beau Monde maar niets…

Tijdens het maken van de foto’s stond iedereen wat met elkaar te praten en dat irriteerde Mart enorm. “Even opschieten en doorpakken, dan staat het erop en kunnen we daarna gezellig doen”, klonk het toen bij Mart Hoogkamer.

“Dat kan een beetje kortaf overkomen, maar dat is dan niet per se mijn bedoeling”, nuanceert Mart Hoogkamer zijn gedrag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.