Gordon heeft er genoeg van dat de media hem als boksbal lijken te gebruiken. En dan pakt Gordon uit met een stevig voornemen waarmee hij nu ook zelf voor de aanval lijkt te kiezen…

Het trio van Vandaag Inside is altijd bijzonder hard in hun bewoordingen, maar nu werd Gordon ook bij RTL Boulevard ‘labiel’ genoemd. Hoe gaat Gordon zelf om met die harde kritiek?

“Iedereen roept heel veel dingen over mij en ja weet je, ik weiger gewoon nog om met iemand te praten die mij op televisie labiel noemt, zoals Aran Bade van RTL Boulevard heeft gedaan”, getuigt Gordon in Party. Eén ding is duidelijk…

“Ik ga met zo’n iemand geen leuk gesprek meer hebben. Het is gewoon respectloos at hij gezegd heeft en daarom heb ik zoiets van: niet meer in mijn buurt komen.” Want Gordon heeft zich één iets voorgenomen…

“Ik hou mijn mond niet meer dicht”, benadrukt Gordon in Party. “Er is niemand die voor mij opkomt, dus moet ik voor mezelf opkomen.”

Al zullen er ongetwijfeld mensen opperen dat Gordon in het verleden evenmin zijn mond dicht hield…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.