Toen Max Verstappen zijn wereldtitel vierde in Qatar viel al snel op dat er één iemand ontbrak. Wat was er aan de hand?

Toen Max Verstappen zijn derde wereldtitel pakte in de Formule 1 volgde er al snel een mooi dankwoord. ‘Mad Max’ toonde zich niet alleen trots, maar vooral ook dankbaar na zijn indrukwekkende seizoen. Max weet maar al te goed aan wie hij zijn overwinningen en succes te danken heeft…

Max Verstappen strooit met lofbetuigingen richting zijn familie: “Ze hebben heel veel bijgedragen aan wie ik vandaag de dag ben”, benadrukt de wereldkampioen. Max onthult hoe zijn familie altijd achter hem stond…

“Ze hebben altijd geprobeerd om mij echt naar de top te pushen”, aldus Max Verstappen. “Het is heel fijn om dit soort momenten samen te kunnen delen.” Al bleek één iemand niet aanwezig…

Zo bleek mama Verstappen niet aanwezig in Qatar waar Max zijn derde wereldtitel verzekerde: “Gelukkig kon ik heel snel na mijn race met mijn moeder facetimen.” En één ding viel Max meteen op aan zijn moeder…

“Ik kon al zien dat ze aan de champagne zat!” lacht Max Verstappen. “Dat was goed om te zien, ze is heel erg trots. Ze is elke race heel erg nerveus, maar ze snapt mij heel goed. Ze was zelf ook een racer. Ze kan zich dus heel goed in de situatie inleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.