Wie zou er graag eens een jurk van Amalia dragen? Dat kan! En dat hoeft niet eens zó veel geld te kosten, blijkt nu.

Amalia straalde tijdens de viering van de 18de verjaardag van de Deense prins Christian. Onze kroonprinses deed hoofden draaien en pakte uit met een prachtige jurk. Daar hoorde bovendien ook een stevig statement bij…

Amalia droeg een felblauwe, lange avondjurk van het populaire Belgische merk Essentiel Antwerp. Inge Onsea, één van de oprichters van het modemerk, reageert verrast op de keuze van Amalia..

Blijkbaar was Onsea niet op de hoogte dat Amalia één van haar creaties zou dragen, maar dat maakt haar er niet minder trots op: “Wij zijn supertrots om ook de Nederlandse prinses Amalia in een van onze jurken te zien”, reageert Inge Onsea in Het Laatste Nieuws. De capejurk is enorm populair in koninklijke kringen…

Eerder droegen ook reeds de Belgische koningin Mathilde en haar dochter, kroonprinses Elisabeth, dezelfde jurk. Mathilde in het knalrood, Elisebath in het fuchsia, en nu dus onze Amalia in de felblauwe variant. Wat maakt de jurk zo speciaal?

“Het is een deftige avondjurk. Hij is feestelijk, opvallend en maakt een statement”, onthult ontwerpster Inge Onsea in Het Laatste Nieuws. “Tegelijkertijd is hij ook preuts, want de jurk is vrij gesloten. Dat is ook wel een vereiste bij de jurken voor de vrouwelijke leden van een koninklijke familie, geloof ik.” En er is ook goed nieuws voor de fans van ons koningshuis…

Ook jij kan immers dezelfde jurk kopen van Essentiel Antwerp. Het gaat dan wel om een exclusieve jurk die slechts in kleine oplages wordt gemaakt, maar het kleedje is wel een blijvertje in de collectie van het modehuis. En wat moet dat kosten?

“Het is namelijk een spectaculair avondkleed en dat voor een redelijke prijs van 395 euro. Dat is eigenlijk een spotprijsje voor zoveel glamour”, benadrukt Inge Onsea van Essentiel Antwerp in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.