Sarah Van Soelen heeft op haar sociale media uitgehaald naar André Hazes, tenminste dat mogen wij veronderstellen. In een Q&A op haar sociale media kreeg Van Soelen de vraag op ze weer iemand in haar leven heeft of lekker single is.

Sarah Van Soelen, die een tijdje een relatie met André Hazes had, reageert gevat op haar sociale media.

“Ik heb 2 pups… vind wel ff goed zo voordat ik doordraai met nog een aandachtzoeker”, lezen we op Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.