K3 is weer compleet nu Hanne Verbruggen na haar bevalling opnieuw haar plaats tussen Julia en Marthe heeft ingenomen. Al doet Hanne wel al meteen een uitspraak die kan tellen…

Hanne kreeg meteen een strak repetitieschema voorgeschoteld, want de drie meiden hebben slechts drie weken om de nieuwe show ‘Vleugels’ in te studeren. En voor Hanne wordt het een moeilijke combinatie…

Hanne geeft immers nog steeds borstvoeding aan haar zoontje Julien en die combinatie valt haar zwaar. Al viel Hanne één ding op…

“Het is nu met de repetities wel wat meer gedoe met de borstvoeding dan toen ik nog thuis was, maar het gaat. Waar een wil is, is een weg”, klinkt het bij Hanne in Het Laatste Nieuws. “Ik sta ervan versteld wat mijn lichaam allemaal kan, ik ben fier.” Al wil Hanne er één belangrijke waarschuwing aan toevoegen…

“Van zodra borstvoeding te veel van mijn lichaam vraagt of het te moeilijk wordt, stop ik er wel mee. Daar maak ik geen probleem van”, aldus Hanne van K3 in de Vlaamse pers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.