Herman Brusselmans zou ‘onherkenbaar veranderd’ zijn sinds hij vader werd van zijn zoontje Roman. Wat is er aan de hand?

Op 65-jarige leeftijd werd de schrijver voor het eerst vader. Herman en zijn Nederlandse vriendin Lena werden papa en mama van zoontje Roman. En het vaderschap blijkt Herman Brusselmans enorm veranderd te hebben…

In de Vlaamse talkshow van Gert Verhulst ‘De Tafel van Vier’ praat Herman Brusselmans openhartig over hoe het vaderschap hem veranderd heeft…

“Ik ben al drie weken niet buiten geweest”, geeft Herman Brusselmans toe aan de desk bij Gert Verhulst. En daar heeft de schrijver een duidelijke reden voor…

“Ik zit continu naar die kleine te kijken”, doet Herman Brusselmans een verrassende uitspraak. “Ik amuseer mij ermee, het is zo’n leuk bazeke.” En dan moet Herman één iets toegeven…

“Ik ben echt verliefd op dat manneke”, klinkt het vertederd bij Herman Brusselmans in de Vlaamse talkshow. “Ik ben een softie geworden door dat kind.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.