Rob de Nijs revalideert na zijn spoedopname in het ziekenhuis, en nu blijkt de toestand van de zanger toch nog steeds ernstig…

Echtgenote Henriëtte onthult dat Rob nog steeds aan het revalideren is en dat ze zich toch zorgen maakt. “Ik sluit me niet af van de werkelijkheid”, klinkt het bij ‘Jet’ in Party. Al maakt het koppel wel nog plannen.

Henriëtte geeft toe dat ze in een andere fase zijn aanbeland dan enkele maanden geleden: “En dat is moeilijk”, klinkt het eerlijk bij de echtgenote van Rob de Nijs. Zo moest er dringend ingegrepen worden…

Zo werd er onlangs een rolstoel op maat gemaakt voor Rob de Nijs: “Dat vind ik een hele stap, want met een standaard transportrolstoel ga je gewoon van A naar B, maar een passende rolstoel zegt iets over je fysieke gezondheid”, geeft ‘Jet’ eerlijk toe in Party. Maar Rob aanvaardt de situatie en dan doet zijn echtgenote een opvallende onthulling…

Rob de Nijs schaamt zich niet voor zijn aangepaste rolstoel: “Hij zegt: ‘Mooi, want dan zit ik alleen maar beter’. Ik ben blij dat hij er zo tegenaan kijkt. Waar moet je schaamte voor hebben?” vraagt Henriëtte zich luidop af in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.