Zangeres Maan vormt momenteel een koppel met Goldband-zanger Karel Gerlach en van die laatste kennen we de excessen van zijn druggebruik. Maar nu praat ook Maan de Steenwinkel openhartig over haar eigen druggebruik…

Maan de Steenwinkel vertelt openhartig over haar liefdesleven in Vogue. De zangeres vertelt hoe ze verliefd werd op de ‘bruine glinsterogen’ van haar partner…

Maan vormt een koppel met Goldband-zanger Karel Gerlach en Maan onthult hoe de vonken oversloegen tussen hen beide…

“Ik werd bij Karel verliefd op de manier waarop hij naar de wereld kijkt, met die bruine glinsterogen”, onthult Maan in Vogue. “Echt, dit gevoel heb ik nooit eerder voor iemand gehad.” De twee zijn al langer dan gedacht een koppel…

Maan en Karel zijn al samen sinds ze samen de studio indoken voor ‘Stiekem’. “Maan is een lekker ding”, is de eenvoudige conclusie van Karel Gerlach. Al ligt het koppel ook onder vuur omwille van hun (openlijk) druggebruik. Maan ziet het als volgt…

Het druggebruik van de Goldband-zanger is gekend, maar ook Maan is een gebruiker: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken”, vertelt Maan in Vogue. Liever houdt ze het privé zodat ze niet gespot wordt als ze volledig van de kaart is, al denkt ze soms ook: “Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar”, lezen we in Vogue.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.