Marco Borsato leeft nog steeds in onzekerheid over de zaak rond grensoverschrijdend gedrag waarin hij betrokken raakte, maar nu komt er toch wat positief nieuws over de zanger naar buiten…

Gaat Marco Borsato opnieuw trouwen? Eén iemand kondigt aan dat de verguisde zanger opnieuw in het huwelijksbootje gaat stappen…

Het is paragnost Thomas Woolthuis die eind vorig jaar al voorspelde dat de relatie van Leontine Ruiters en zakenman John Huiberts een kort leven zou zijn beschoren. Maar Woolthuis deed ook nog een ándere voorspelling. Komt ook die uit?

“Ik heb eerder al eens gezegd dat Leontine bij Marco terugkomt”, onthult Thomas Woolthuis in Party. Al lijkt de paragnost nu te twijfelen aan een het huwelijk tussen beide dat hij aankondigde…

“Het feit dat zij bij elkaar komen, blijf ik handhaven, alleen ik weet niet in welke vorm”, geeft de paragnost toe in Party. Want tussen Marco en Leontine speelt er natuurlijk méér dan liefde alleen…

“Ze hebben samen ook kinderen. Helemaal uit elkaars leven zullen ze daarom niet gaan”, aldus Woolthuis. En dat leidt soms tot dubbelzinnige interpretaties. De paragnost legt uit…

“Het klopt dat ik een periode gezien heb dat Leontine en Marco opnieuw gaan trouwen, maar ik durf dat nu niet meer zo stellig te zeggen”, klinkt het bij paragnost Thomas Woolthuis in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.