Prins Constantijn doet enkele opvallende onthullingen over zijn jeugdjaren. Wie dacht dat de prinsen overbeschermd werden opgevoed heeft het goed fout…

Prins Constantijn onthult dat Beatrix en Claus hen altijd veel vrijheid hebben gegeven. Toch was er één moment dat Constantijn altijd zal bijblijven…

In de RTL-documentaire ‘Constantijn, Meer Dan Een Prins’ onthult Constantijn dat de drie broers ondanks hun prinselijke status best wel veel vrijheid kregen van Beatrix en Claus. Al was er één moment waarop Constantijn vreesde dat alles zou veranderen…

Plotseling riepen Beatrix en Claus hun drie zonen bij hen: “Het moment dat mijn moeder vertelde dat ze koningin werd. Het was een bom die insloeg”, geeft Constantijn toe. Eén gedachte spookte door Constantijns hoofd…

“Ik dacht: nu gaat alles veranderen. Mijn leven is over. Mijn vrijheid, onbezonnenheid”, bekent Constantijn hoe moeilijk hij die periode vond.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.