André Hazes heeft intieme details vrijgegeven over hoe het er in bed aan toegaat met Monique Westenberg…

De zanger was te gast bij Radio 538 en daar sprak André openhartig over zijn liefdesleven. En het daarbij horende liefdesspel…

André Hazes ontkent dat hij en Monique weer echt een koppel vormen, maar geeft toe dat ze ‘een vorm gevonden hebben die voor ons goed werkt’. En daar horen stomende vrijpartijen bij. Daarover is André duidelijk…

De zanger geeft toe dat zijn huisje in Wilnis en de woning van Monique bij Rotterdam een prima regeling is, maar wanneer ze samen zijn gaat het er hevig aan toe…

André geeft toe dat hij en Monique een soort ‘friends with benefits’ zijn. “Die zijn er wel, die zijn er wel, ja. De maandagen dat ik hier slaap, kom ik niet aan rust toe”, geeft André Hazes toe bij Radio 538.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.