Jada Borsato heeft erg te lijden gehad onder de scheiding van haar ouders Marco Borsato en Leontine Ruiters. En natuurlijk was er ook nog de onfrisse zaak waarin haar vader verwikkeld raakte…

Toch was het net de muziek van haar vader die Jada door deze moeilijke periode hielp, vertelt ze zelf in Weekend.

“Mensen vinden dat misschien gek of arrogant dat ik dit zeg, maar ik kan er niet omheen, hij maakt écht ontzettend mooie nummers met teksten en melodieën die je raken”, klinkt het hartverwarmend bij Jada Borsato in Weekend. En Jada geeft enkele voorbeelden…

“Noem het bevooroordeeld of niet, maar zijn muziek helpt me zeker door zware tijden heen.” Jen Jada onthult meteen ook welk nummer haar tot tranen toe beroert…

“Ik deel namelijk niet snel mijn verdriet met anderen, dus ik vind het heerlijk om soms in mijn eentje een potje te janken als ik me écht emotioneel voel”, aldus Jada Borsato in Weekend over het nummer ‘Eventjes Alleen’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.