Jada Borsato doet in Weekend een opvallende uitspraak over haar moeder, Leontine Ruiters…

Jada Borsato beleefde de echtscheiding van haar ouders ‘alsof de wereld verging’. Al wil Jada daar meteen iets aan toevoegen…

“Ik denk dat elk kind van gescheiden ouders zich er wel in kan herkennen”, klinkt het bij Jada Borsato in Weekend. Al moet Jada toegeven dat ze niet het énige slachtoffer was…

“Je wilt niks liever dan ze allebei weer gelukkig zien. Of het nu met of zonder elkaar is, dat maakt niet uit”, aldus Jada Borsato. Jada onthult ook wat haar het meeste pijn deed bij de scheiden van haar ouders Marco Borsato en Leontine Ruiters…

“Hen pijn en verdriet zien hebben is misschien wel het allernaarste wat er is”, geeft Jada toe in Weekend. Ook over John Huiberts, de nieuwe vriend van haar mama wil Jada nog een woordje kwijt…

“Om mijn moeder weer gelukkig te zien, maakt me echt hartstikke blij, absoluut”, benadrukt Jada Borsato in Weekend, waarmee ze zich meteen achter de nieuwe vriend van haar moeder schaart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.