Jim Bakkum heeft in een openhartig interview toegegeven dat hij niet altijd de beste keuzes heeft gemaakt in zijn leven. De zanger formuleert het als volgt…

Jim Bakkum was amper 15 jaar oud toen hij doorbrak via ‘Idols’. Ondertussen staat Jim heel wat minder naïef in het leven en durft hij toegeven dat hij sommige dingen nu anders zou doen. Al wil de zanger één iets benadrukken…

“Ik heb nergens spijt van”, benadrukt Jim Bakkum in Panorama. “Bepaalde keuzes in mijn leven zou ik nu niet meer maken, maar op dat moment voelde het misschien wel goed voor me, dus dan was het een goede keuze. Toch?” En dat geldt niet enkel voor de keuzes die hij als artiest maakte…

Ook privé zou Jim Bakkum nu mogelijk andere keuzes maken. Zo haalt Jim meteen ook zijn huwelijk aan. Wat zou de zanger anders doen?

“Een mooi voorbeeld is mijn huwelijk, ook al weer ruim twaalf jaar geleden inmiddels.” Jim Bakkum doet een opvallende uitspraak over zijn huwelijk…

“Er zijn zoveel mensen die ik nu nooit meer zou uitnodigen als ik zou gaan trouwen, maar ik heb er geen spijt van dat ze er toen bij waren. Dat was toen en nu is nu”, vertelt Jim Bakkum in Panorama. “In dezelfde lijn heb ik in mijn carrière ook wel eens dingen gedaan die ik nu niet meer zou doen. Maar ik geloof niet in spijt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.