Johan Derksen ging volledig de mist en die pijnlijke uitspraak blijft hem nu achtervolgen. Is hier méér aan de hand?

Johan Derksen sloeg de bal stevig mis tijdens een gesprek met Angela de Jong. De tafelgaste van Vandaag Inside veegde de vloer aan met Derksen. Moeten we ons zorgen maken om de 74-jarige Derksen?

Evert Santegoeds is niet mild in zijn podcast Strikt Privé. Volgens de Privé-baas levert deze afstraffing blijvende imagoschade op voor Johan Derksen. En dan trekt Santegoeds plots een pijnlijke conclusie…

“Dan zie je toch wel dat hij niet helemaal alert is”, klinkt het bij Evert Santegoeds. “Hij komt er wel weer mee weg, ‘want het is Johan Derksen’, maar dat is wel een deukje in het imago, vind ik, als je zó onzin zit te praten”, benadrukt Evert Santegoeds in de Strikt Privé-podcast. De kritiek bereikte ondertussen ook Johan Derksen en die reageert gelaten…

“Dat het verkeerd ging, was mijn schuld”, slaat Johan Derksen mea culpa bij RTL Boulevard. “Ik heb het namelijk heel slecht uitgelegd. Je hebt van die avonden dat je niet scherp bent, en dat was zo’n avond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.