Kort voor de verkiezingen dook Geert Wilders nog op bij Vandaag Inside. En de grote overwinnaar van de verkiezingen durfde wat weinigen voor hem deden: Johan Derksen stevig op zijn plaats zetten. Wat was er aan de hand?

In eerste instantie ging het er vrolijk aan toe, maar nadien werd het toch even bitsig tussen Wilders en ‘de snor’ van VI. De reden is duidelijk…

Johan Derksen is uitgesproken pro-Palestina en anti-Israël en dat zorgde toch voor spanningen aan tafel bij VI. Johan Derksen formuleert het als volgt…

“Ik vind het ordinaire wraak en er wordt niet om mensenlevens bekommerd”, klinkt het duidelijke oordeel van Johan Derksen over de acties van Israël. Maar zo’n kans laat Geert Wilders niet liggen…

“Ik heb sympathie voor je, maar dit is een hele domme opmerking”, benadrukt Geert Wilders bij VI. “Echt, het spijt me.” De reactie van het publiek had Derksen niet verwacht…

Geert Wilders krijgt zowaar applaus van het studiopubliek van VI en dat beschouwt Johan Derksen als een belediging: “Dat is pijnlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.