Nog een goede maand en we zien Johnny de Mol weer op tv met ‘Restaurant Misverstand’. De afgelopen maanden nam Johnny samen met de rest van het fijne team achter ‘Restaurant Misverstand’ een derde seizoen op. Dat zal vanaf 12 oktober op SBS6 te zien zijn.

Voor Johnny de Mol is dit het eerste programma sinds hij zichzelf in april op non-actief zette na beschuldigingen van mishandeling door een vroegere vriendin. Johnny heeft de beschuldigingen altijd ontkend, het onderzoek loopt nog steeds.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.