De inmiddels 76-jarige Henk Wijngaard is vandaag de dag nog altijd even populair. Van zijn eerste Lp in 1978 werden maar liefst 75.000 exemplaren verkocht! Met zijn onsterfelijke hit ‘Met De Vlam in de Pijp’ is Henk niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

En nu, na ruim 50 albums verrast Henk ons met een geweldig Line-dance album, onder de toepasselijke titel ‘Hit The Road Henk’!

Dit nieuwe album bestaat uit maar liefst 50 nummers, verdeeld over zeven medleys, waaronder Country klassiekers als ‘Achy Breaky Heart’, ‘Ring Of Fire’, ‘Jambalay’ e.v.a.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.