In augustus van dit jaar raakte bekend dat ex-K3 Josje Huisman weer een relatie heeft. Na onder andere Kevin Janssens, Gert Verhulst en Cle is Josje sinds kort samen met Leon Tanate uit Zwolle.

Josje en Leon hadden woensdag wat te vieren: Leon was namelijk jarig en dat vond Josje een goede reden om een foto van hun tweetjes te delen op Instagram Stories. “De leukste is jarig vandaag”, schreef Josje bij de foto en natuurlijk mocht een hartje niet ontbreken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.