De meeste dromen zijn bedrog, dat heeft Marco Borsato nog maar eens ondervonden. Een verzoening met Leontine? Dat zit er niet meer in…

Leontine Ruiters pakte onlangs uit met haar nieuwe vriend John Huiberts. Al deelde Leontine het nieuws wel persoonlijk mee aan Marco…

In Party lezen we een uitspraak van Leontines goede vriendin Anouk Smulders: “Ik heb Leontine vandaag gesproken en ze zei: ‘Ik heb dit met mijn kinderen en met Marco besproken.’” En hun respons was unaniem, voegde ze eraan toe…

“Iedereen is blij voor haar”, vervolgt Anouk Smulders haar onthulling over het liefdesleven van Leontine Borsato. Leontine zelf wilde er nog één ding aan toevoegen…

“Het is heel erg fijn om weer geluk te voelen”, pakt Party uit met een uitspraak van Leontine Ruiters over haar nieuwe vriend, de multimiljonair John Huiberts uit Waalwijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.