Martien Meiland is net als vorig jaar te zien in ‘De Grote Sinterklaasfilm’. En opnieuw pakt Martien uit met een stevige verrassing…

Martien Meiland kruipt opnieuw in de huid van Jean Claude in ‘Gespuis in de Speelgoedkluis’. Al pakt zijn personage dit keer uit met een stevige stunt…

“Ik vond dat echt een eer”, vertelt Martien Meiland in Party hoe het voelde om opnieuw gevraagd te worden. “Ik kreeg ook een wat grotere rol.” En dan pakt Martien uit met één van zijn gekende uitspraken…

“Ik vond het weer enig”, klinkt het enthousiast bij Martien in Party. En Martien pakt uit met iets wat hij nog nooit gedaan heeft…

Martien Meiland zal immers zingen in de film: “Ik vond het best wel gewaagd zeg maar, want zoiets heb ik ook nog nooit gedaan”, aldus Martien in Party. “Uiteindelijk is het heel goed gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.