Geen vrije dag voor Julia Boschman vandaag, zij zal vandaag haar eerste jubileum bij K3 vieren in Plopsa Indoor Coevorden. In het Nederlandse indoor pretpark zal Julia namelijk samen met Marthe optreden. Dit weekend staat K3 inderdaad maar met twee op het podium. Hanne geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof en werd dit weekend niet vervangen.
Maar hé, ook zonder Hanne zal het feest zijn, daar kennen we Julia en Marthe ondertussen goed genoeg voor. Proficiat met jou eerste K3-jubileum bij K3, Julia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.